X-XSS-Protection: 1; mode=block

Vakantiewoningen te koop

Poster verkoop nieuw

 

Vakantiewoningen te koop bij Havenresort Terherne Friesland.

Havenresort Terherne is een kleinschalig recreatiepark met vakantiewoningen rond de klassieke schepen haven. De havenhuizen zijn met hun balkons en veranda’s georiënteerd op de haven. De schepen in de haven zijn klassiek en zorgen voor een mooie nautische sfeer. Op het Havenresort staan 19 huizen die gebouwd zijn in 2007. De 4-persoons vakantiewoningen staan twee aan twee rond de haven met een schitterend uitzicht.

Eén van de havenhuizen is een rolstoeltoegankelijk appartement: “Marijke”. De hele woning is gelijkvloers met één grote slaapkamer en royale douche. In de huiskamer is nog een 2 persoons slaapbank. De verdieping boven “Marijke” met de naam “Lobke” is een gelijkvloers 4-persoons appartement met een subliem uitzicht over de haven. Het 19e huis is een 2 persoonsappartement dat als een vuurtoren op de kop van de haven staat. Deze dijkwoning is inmiddels verkocht!

De vakantiewoningen worden te koop aangeboden voor recreatief gebruik. Het Resort biedt prima verhuurmogelijkheden. De koper is vrij om zijn huis zelf te gebruiken of te verhuren. Bij verhuur geschiedt dit via “Roompot Vakantieparken”. Zij hebben meer dan 155 parken onder hun hoede en staan garant voor een zorgeloze verhuur.

De verkoopbrochure kunt u downloaden via www.heddema.nl

Broschüre terhernehaven  Broschüre (Deutsch)

Adobe_PDF_file_icon_24x24 Brochure (Nederlands)

Op onze Facebookpagina staan van alle huizen foto’s

Voor meer informatie of een bezichtig kunt u contact opnemen met makelaardij Heddema. Tel: 0513 623103.

Zoover

Waarom Havenresort Terherne?

  • Unieke locatie in de Friese Meren
  • Winnaar meerdere zoover awards
  • Gemiddelde gastwaardering: 9,1
  • Prachtig in zomer én winter
  • Overnachten in klassieke haven
  • Uniek vakantiepark aan de Friese meren