Zoutepoel arrangement

Havenwoning + 2 dagen gebruik van een RiverCruise sloep incl. vaarroutes. Excl. brandstof en borg.

De RiverCruise 23 Sloep is een robuuste en zeer stabiele sloep, met inboard dieselmotor, die over voortreffelijke vaareigenschappen beschikt. Met deze ruime sloep kunt u heerlijk over de Friese Meren en vaarten varen. Leg eens aan bij een van de vele eilandjes in het Friese Merengebied of bij een gezellig terrasje aan het water. De sloep biedt ruim zitplaats aan 10 personen. De sloep is voorzien van een boegschroef, waardoor het varen in kleine haventjes en vaarten voor iedereen vertrouwd en moeiteloos gaat. U heeft 2 dagen gebruik van de sloep incl. een ligplaats in de haven.

1e dag van 09.00 uur tot 2e dag 16.45 uur (bij reservering dient u de dagen dat u wenst te varen door te geven).

Prijzen op aanvraag.


Sneekermeer arrangement

Een dag heerlijk het water op. Na de ontvangst in onze schipperskamer gaat u aan boord voor een zeiltocht over de meren rondom Terherne. Rond het middaguur gaan we voor anker of leggen we aan bij een eilandje voor een lekkere lunch. Na de lunch kunt u eventueel zelf aan het roer staan.

U kunt de hele dag ontspannen aan boord vertoeven, maar u mag ook actief meedoen met het zeilen! De ervaren bemanning kan u prachtige verhalen vertellen over de omgeving en de historie van het skûtsjesilen. Bij terugkomst in de haven nemen we gezamenlijk een Friese beerenburg om op de goede vaart te proosten.

Dagarrangement (10-17 u):

  • Zeiltocht met zeilpraam incl. bemanning over de Friese meren
  • Ontvangst met koffie/thee en oranjekoek
  • Lunch aan wal
  • 3 consumpties aan boord
  • Stevige borrelhap van Friese kaas en turfgerookte worst
  • Glaasje Beerenburg
  • Gebruik zeilkleding en reddingsvest

Voor alle arrangementen waarbij er sprake is van een overnachting geldt dat de prijzen exclusief parklasten a € 2,50 per persoon per nacht zijn.