Unieke vakantiewoningen in Friesland

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Friesland? Dan bent u bij Havenresort Terherne aan het juiste adres! U kunt bij ons namelijk overnachten in onze unieke Havenwoningen. Dit zijn 18 vakantiewoningen die liggen in het centrum van de klassieke haven van Terherne. Elke havenwoning is uniek door zijn eigen inrichting en stijl aangepast aan de naamgever van het huis. De vakantiewoningen zijn gesitueerd rond de haven zodat u vanuit iedere woning uitzicht over het water heeft. Sinds 2021 is er een nieuw type bij: Havenzicht. Volledig door ons zelf ontworpen en ingericht. Uiteraard hebben we bij de inrichting hulp gehad van een fantastische woninginrichter (vragen hierover? Stel ze gerust!) Deze is inpandig van ons facilitair gebouw en geeft een uniek uitzicht op de haven. Dit appartement is gelijkvloers op de begane grond en is daardoor ook zeer geschikt voor mensen die wat slechter ter been zijn. De doucheruimte is groot en de slaap- en woonkamer zijn ruim ingedeeld.

Havenresort Terherne ligt in het centrum van Terherne, een populair watersportdorp in de gemeente De Friese Meren. Terherne staat bekend om haar locatie omdat het dorp omringd is met diverse Friese meren zoals het Sneekermeer.

Details over de vakantiewoningen

Elke vakantiewoning (havenwoning) heeft zijn eigen unieke inrichting. Er zijn een 3-tal stijlen; een sportieve inrichting (modern en lichte uitstraling), klassieke inrichting (gezelligheid en warme kleuren) of een landelijke inrichting (gezellig met lichte kleuren).

De havenwoningen zijn geschikt voor 4 personen. Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers met twee eenpersoons boxspring-bedden, een douche, apart toilet en een veranda aan de havenzijde. Boven is een ruime zitkamer, keuken en een ruim balkon met uitzicht over de haven.

Er is een radio/cd speler, LCD-TV. Beneden is comfortabel verwarmd met vloerverwarming, boven zijn radiatoren. In alle woningen en op de haven is gratis WIFI aanwezig. In ons havengebouw zijn een wasmachine en wasdroger aanwezig welke gasten tegen betaling kunnen gebruiken. Al onze vakantiewoningen zijn rookvrij en in een aantal woningen zijn huisdieren (tegen vergoeding) welkom.

Geïnteresseerd om uw vakantie woning bij het Havenresort te boeken, wij kunnen altijd voor u kijken naar de kosten, maar u kunt ook gelijk op de website van Roompot kijken: