Hoekstra Terherne Haven

Wij zijn Ytzen en Mirjam Hoekstra. Sinds 2019 eigenaar van deze prachtige locatie. De jachthaven is uniek en de vakantiewoningen evenzo.

Wij hebben beiden altijd in de provincie Groningen gewoond, maar wilden graag naar Friesland. Om dat zomaar te doen vonden wij het verstandig ook werk te hebben in Friesland, dat scheelt een hoop reizen. Deze mooie jachthaven met even zo mooie vakantiewoningen kwam ter overname beschikbaar en hebben we met beide handen aangepakt.

De beste stap die we ooit hebben gemaakt! In de zomer zwemmen we zelf ook regelmatig in de haven, net als onze 3 kinderen. De combinatie van wonen en werken is perfect. En in de winter kan er met een beetje geluk zelfs worden geschaatst voor de deur.

Samen met de eigenaren van de havenwoningen proberen we een goed concept hoog te houden, de vakantiewoningen zijn geen 1 uit een dozijn, maar zijn uniek. Roompot is de exploitant waar we fijn contact mee hebben, we scoren een gemiddeld cijfer van 8,9 via Roompot, veelgehoorde reviews hebben de steekwoorden; gastvrij, vriendelijk, rust en uitzicht. Dat is toch exact wat je wilt op een vakantiepark?

Wij doen ons werk nog elke dag met plezier en gaan er van uit dat dit zo blijft.

Sinds 01-01-2022 zijn we ook wat uitgebreid, we zijn een samenwerking aangegaan met het Landal Waterpark Terherne, trots zijn wij dat we onze werkwijze mogen verruimen naar deze prachtige waterwoningen, gesitueerd aan de Terhernster Poelen. Ook met de eigenaren van deze woningen hebben we een fijne samenwerking.

Kortom, kom op vakantie naar Terherne, met je boot, met je gezin of met je hele familie. Wij hebben de ligplaatsen, de woningen en de locatie!