Havenresort Terherne

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Friesland? Dan bent u bij Havenresort Terherne aan het juiste adres! U kunt bij ons namelijk overnachten in onze unieke Havenwoningen. Dit zijn 18 vakantiewoningen die liggen in het centrum van de klassieke haven van Terherne. Elke havenwoning is uniek door zijn eigen inrichting en stijl aangepast aan de naamgever van het huis. De vakantiewoningen zijn gesitueerd rond de haven zodat u vanuit iedere woning uitzicht over het water heeft.

Havenresort Terherne ligt in het centrum van Terherne, een populair watersportdorp in de gemeente De Fryske Marren. Terherne staat bekend om haar locatie omdat het dorp omringd is met diverse Friese meren zoals het Sneekermeer.

Details over de vakantiewoningen

Elke havenwoning heeft zijn of haar eigen unieke inrichting. Er zijn een 3-tal stijlen; een sportieve inrichting (modern en lichte uitstraling), klassieke inrichting (gezelligheid en warme kleuren) of een landelijke inrichting (gezellig met lichte kleuren).

De havenwoningen zijn geschikt voor 4 personen. Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers met twee eenpersoons boxspring bedden, een douche, apart toilet en een veranda aan de havenzijde. Boven is een ruime zitkamer, keuken en een groot balkon met uitzicht over de haven.

Er is een radio/cd speler, LCD-TV. Mocht u gebruik willen maken van een DVD speler, vraag dan de receptie, er zijn een paar blue ray spelers op voorraad. Beneden is comfortabel verwarmd door middle van vloerverwarming, boven zijn CV- radiatoren. In alle woningen en op de haven is gratis WIFI aanwezig. In ons havengebouw zijn een wasmachine en wasdroger aanwezig welke gasten tegen betaling kunnen gebruiken. Al onze vakantiewoningen zijn rookvrij en in een aantal woningen zijn huisdieren (tegen vergoeding) welkom.