Jachthaven; ligplaatsen en faciliteiten

Onze jachthaven is bij uitstek geschikt voor gezinnen en echtparen. Kinderen kunnen spelen in de nabij gelegen speeltuin en volwassenen natuurlijk ook.

Onze douches zijn schoon en fris. Deze worden dagelijks gereinigd en indien nodig vaker. Dus, kom een nachtje bij ons in de haven overnachten, geniet van de haven en Terherne. Er zijn vele eetgelegenheden die voor jong en oud geschikt zijn.

Hoe gaat het bij ons?

In de meeste gevallen treft u de havenmeester al op de kade, hij/zij wijst u een plek in de haven aan. U ontvangt van ons sleutel welke toegang biedt aan de toiletten en douches. U rekent af met de havenmeester. Is het erg druk in de haven, dan rekent u op een later tijdstip af.

U betaald dus voor een overnachting. Klopt, u betaald voor onze faciliteiten. Hiervoor krijgt u een plek in de haven, kunt u douchen en naar het toilet, krijgt u een wifi code, en kunt u stroom afnemen. Ook kunt u uw afval kwijt.

Voor meer informatie over de prijzen zie het overzicht onderaan de pagina.

Een aantal basisregels in onze haven:

  • Barbecueën op de steigers is niet toegestaan, dit kan wel op het pleintje voor bij de receptie
  • U wordt verzocht na 22:30 uur geen geluid te maken waar andere gasten hinder van kunnen ondervinden

Wasmachine en droger zijn aanwezig in het toiletgebouw. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij de havenmeester.

Tarieven 2021

Ligplaats passanten StroomMilieutoeslagToeristenbelasting
€ 1,40 p.m.p.n€ 2,00 p.n.€ 0,50 p.n.€ 1,20 p.p.p.n. (vanaf 12 jaar)